Ismerje meg vállalkozási hiteleinket

Legyen szó akár a vállalkozás elindításáról, akár bővítésről, nálunk biztosan megtalálja azt a típusú támogatást, amire vállalkozásának szüksége van. De kérhet anyagi támogatást a telephely megvásárlásához, eszközbeszerzéshez vagy éppen a terjeszkedés elősegítésére is.Széchenyi kártya

Kifejezetten mikro-, kis- vagy középvállalkozások számára kifejlesztett kölcsön. A vállalkozások számára igényelhető összes hitelforma pozitív tulajdonságát magában foglalja. Fordítható bármilyen hirtelen felmerülő kiadásra, vásárlásra vagy készpézfelvételre, átutalásra. Az állami támogatásnak köszönhetően rendkívül kedvező kamatozású hitel. Ha többet szeretne megtudni a Széchenyi kártyáról, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal! 

Kérdésem van

Öltönyös férfi kalkulátort használ.

Beruházási hitel

Magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozások számára igényelhető hitel, amely a projekt méretétől függően vehető fel. Cégek indulásához, fejlődéséhez igényelhető, és gyárak, üzemek, telephelyek kialakítására, megvásárlására és a működésükhöz szükséges berendezések beszerzésére fordítható. Amennyiben további információra van szüksége, keresse munkatársunkat!

Kérdésem van

Egy vállalkozó prezentál laptopjára mutatva egy másik vállalkozónak.

Forgóeszközhitel

Célorientált, folyamatosan növekvő vállalkozások részére a forgóeszközhitel könnyű és gyors megoldást jelenthet. Termelésre, anyag-, árukészlet megvásárlására a forgóeszközhitel biztonságos megoldás. További információért keresse munkatársunkat!

Kérdésem van

Forgóeszközhitel

Folyószámlahitel

Rövidtávú likviditási problémák kezelésére a folyószámlahitel remek megoldást nyújthat. Hogy biztosan mindig fizetőképes legyen, érdemes számba venni ezt a lehetőséget. Munkatársunk szívesen segít Önnek, keressen minket bátran!

Kérdésem van

Felülnézetből két férfi kezet fog.
Bal oldalon fehér számológép, jobb oldalon fehér egér füzeten, középen egy fekete ceruza.

Kérje szakszerű segítségünket!
Stresszmentes pénzügyi megoldások.  Adatkezelési tájékoztatót.