Ismerje meg vállalkozási hiteleinket

A vállalkozásoknak is megvan a maga életútja. Lehet makro-, kis és középvállalkozása, nálunk megtalálja azt a típusú támogatást amire szüksége van. Egészen az alapoktól számíthat ránk, így anyagi támogatást kérhet akár a telephely megvásárlásán át az eszközbeszerzésig vagy éppen a terjeszkedés elősegítésére is.Széchenyi kártya

Mikro-, kis- vagy középvállalkozások számára kifejlesztett hitelforma. A vállalkozások számára igényelhető összes hitelforma pozitív tulajdonságát magában foglalja, így fordítható bármilyen hirtelen felmerülő kiadásra, vásárlásra vagy készpézfelvételre, átutalásra. Az állami támogatásnak köszönhetően nagyon kedvező kamatozású hitel.

Kérdésem van

Széchenyi kártya

Beruházási hitel

Magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozások számára igényelhető hitel, ami a projekt méretétől függően vehető fel. Cégek indulásához, fejlődéséhez igényelhető. Gyárak, üzemek, telephelyek kialakítására, megvásárlására és a működésükhöz szükséges berendezések beszerzésére fordítható, olyan éven túli lejáratú hitel amely saját forrás igénybevétele mellett alkalmas a beruházás finanszírozására,

Kérdésem van

Beruházási hitel

Forgóeszközhitel

Célorientált, folyamatosan növekvő vállalkozások részére a forgóeszközhitel könnyű és gyors megoldást jelenthet. Előfordulhat, hogy a növekedés akkora beruházással járna, amit ha saját forrásból finanszíroznánk, veszélyeztetné a normál üzletmenetet. Termelésre, anyag-, árukészlet megvásárlására a forgóeszközhitel biztonságos megoldás.

A Széchenyi Kártya Programba tartozó hiteltermékeket minden olyan KKV igényelheti, amely egyéni vállalkozóként vagy egyéni cégként, illetve az Üzletszabályzatban meghatározott gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában legalább egy éve (25 millió forint és a feletti Széchenyi Forgóeszközhitel igénylése esetén két éve) működik. Igénylési feltétel továbbá, hogy a vállalkozásnak ne legyen lejárt köztartozása, hiteltartozása, valamint megfeleljen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek.

Kérdésem van

Forgóeszközhitel

Folyószámlahitel

Vállalkozóként biztos megesett már Önnel is, hogy a kiadások és bevételek nem úgy egészítették ki egymást ahogy ideális lenne. Megfelelő tartalék hiányában fennáll a veszélye, hogy a kifizetésünk késik. A hétköznapi likviditási problémák kezelésére a folyószámlahitel rövidtávú áthidalási megoldást nyújt.

Kérdésem van

Folyószámlahitel
Szalai-Hitelplusz Kft.

Kérje szakszerű segítségünket!
Stresszmentes pénzügyi megoldások.

  Adatkezelési tájékoztatót.