Ismerje meg támogatási lehetőségeinket

Legyünk egyedülállók, friss házasok vagy családosok az biztos, hogy mindannyiunknak konkrét elképzelése van a jövőt illetően. Szeretnénk saját házat, ahol aztán majd a családdal gondtalanul élhetünk. Míg egyikünk még csak a tervezés fázisában van, a másikunk már komplett családként evezne tovább. Éppen ezért a különböző életszakaszoknak megfelelően, mindenki megtalálja azt a támogatási formát, amire éppen szüksége van.Babaváró hitel

A babaváró hitel egy új, ám nagyon ígéretesnek tűnő támogatás azok számára akik friss házasok és gondolkoznak a családalapításon. A babaváró hitel ugyanis jobbnál jobb feltételekkel rendelkezik, ahhoz, hogy minden kritériumot meg tudjunk teremteni a csöppség érkezéséig. A babaváró hitel ugyanis 10 millió forint kamatmentes hitel, ami bármire elkölthető, mint például egy új autó, ház, vagy a mindennapi élet megkönnyítésére szolgáló eszközök.

Kérdésem van

Babaváró hitel

Lakástakarékpénztárak

Előre tekint az életben és tudja, hogy lakással kapcsolatos tervei vannak de nem áll rendelkezésre a kívánt összeg? Mi sem egyszerűbb. A lakástakarékpénztárak úgy lettek kitalálva, hogy havonta vagy negyed évente elhelyezünk betétként egy bizonyos összeget, ami kamatozik. Futamideje változik, így nem kell a pénzünket hosszú időre lekötni, ráadásul a családtagok is betehetnek a számlára, ha segítenék a célokat.

Kérdésem van

Lakástakarékpénztárak

Állami kamattámogatott otthonteremtési hitelek

A kamattámogatott otthonteremtési hitel feltétele nagyon hasonlít a CSOK-hoz. Felhasználható új lakás vásárlására, építésére több gyermekes családoknak, használt lakás vásárlásra, bővítésre, korszerűsítésre. A két gyermekes családok akár 10,000,000 Ft a három gyermekes családok 15,000,000 Ft kedvezményes kamatozású hitelt kaphatnak.

Kérdésem van

Állami kamattámogatott otthonteremtési hitelek

Adóvisszatérítés ÁFA

Építkezésnél semmi sem megy olyan könnyen mint ahogy elterveztük. Mindig adódnak váratlan helyzetek, plusz kiadások amik nagyban megnövelik az új épületre fordítandó összeget. Az ilyen váratlan kiadásokat sokszor hitelből kell fedezni, ám ez sem feltétlenül jelent problémát, hiszen az adó visszatérítési támogatás igénylésével akár 5 millió forintig igényelhetünk vissza áfát, ami akár a hitel összegét is fedezheti.

Kérdésem van

Adóvisszatérítés ÁFA

CSOK

A családok otthonteremtési támogatása 2015-től igényelhető és ma már több támogatással is összevonható, meglehetősen nagy segítséget nyújtva ezzel a családoknak. A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy lakáscélú támogatás, ami már nem csak új, hanem használt lakások vásárlására, illetve felújítására, bővítésére is felhasználható. A családban található gyermekek számától függően ez az összeg lehet 600.000 Ft-tól - 10.000.000 Ft.-ig

Kérdésem van

CSOK
Szalai-Hitelplusz Kft.

Kérje szakszerű segítségünket!
Stresszmentes pénzügyi megoldások.

  Adatkezelési tájékoztatót.