Hiteleinkről általában

A hitelek világa mára már elképesztő módon kinőtte magát, köszönhetően annak, hogy az igények egyre bővülnek. Éppen ezért sokszor nehezen igazodunk el a hitelek világában, ami sokunknak fejtörést okoz, félünk az elköteleződéstől, eladósodástól.

Mégsem kell aggódni, hiszen bármiért is legyen szükségünk a külső segítségre, autó, lakás, orvosi ellátás vagy áthidaló megoldásként biztosak lehetünk benne, hogy találunk a célnak megfelelő hitelt. Kellő odafigyeléssel és tájékozódással mindenki megtalálhatja a neki tökéletes megoldást, amihez munkatársaink minden segítséget megadnak.Személyi hitel

Jelzálog fedezet nélküli szabad felhasználású hitel pár napon belüli folyósítással. A hitel összeg bármire elkölthető 100,000 - 10,000,000 Ft. akár 10 éves futamidővel. Ez esetben a hitelfelvevő csupán jövedelmét mutatja fel, amely egyben a hitel egyedüli biztosítéka. Amennyiben nem fizeti a hitelét, a banknak jogában áll a bankszámlájára érkező fizetéséből a törlesztő részletnek megfelelő összeget terhelni.

Kérdésem van

Személyi hitel

Adósságrendező hitel

Úgy hozta az élet, hogy egyszerre több hitele van, amit egyre nehezebb fizetni? Ne aggódjon, hiszen az adósságrendező hitel pont arra szolgál, hogy Ön kényelmesen, minden aggodalom nélkül rendezhesse tartozásait. Amikor a hitelek törlesztőrészlete már meghaladja a háztartás teherbíró képességét keressen meg minket. Az adósságrendező hitel ezeket a hiteleket egy hitellé alakítja, így Önnek nem kell csak egy részletet fizetnie a továbbiakban.

Kérdésem van

Adósságrendező hitel

Szabad felhasználású hitel

A szabad felhasználású hitel a legnépszerűbb hitelforma ma Magyarországon. Nem véletlen, hiszen a szabad felhasználás azt jelenti, hogy nem tartozunk elszámolással mire költjük el a felvett összeget, ellenben például egy autókölcsönnel. Amennyiben minden feltételnek megfelelünk, akár már 24 órán belül is hozzájuthatunk a kívánt összeghez. Alig százezer forinttól már 10 millió forintig is igényelhetünk, így az élet bármely területén szorulunk segítségre a szabad felhasználású hitel biztos segítséget jelent.

Kérdésem van

Szabad felhasználású hitel

Hitelkiváltás

A hitelkiváltás talán az egyik leghasznosabb hitel forma, amit napjainkban igényelhetünk a személyi kölcsön után. Egy rossz, vagy kényszerből meghozott döntést erőteljesen korrigálhatunk, hiszen a hitelkiváltás lényege a jobb konstrukció elérése, mellyel akár több százezer forintot is a pénztárcánkban tarthatunk. Lényege ugyanis, hogy nincs olyan hitel, amit ne lehetne lecserélni egy jobb feltételekkel rendelkező hitelre. Így ha Ön tudja, hogy a jövőben gondot okozhat a jelenlegi hitelének törlesztése, gondolkozzon el a váltáson, hiszen ennek köszönhetően havi szinten több tízezer forintokkal is csökkentheti a kiadásait.

Kérdésem van

Hitelkiváltás

Lakáscélú hitelek

Napjainkban meghatározó szerepe van annak, hogy saját lakással, házzal rendelkezzünk. Nem csak presztizs, hanem életcél is egyben, amiért keményen meg kell dolgozni. Sokan vagyunk azonban akiknek önerőből ez az álom nem jöhetne létre.

Számukra több hiteltermék is ki lett fejlesztve, hogy ez a jövőkép ne csak álom maradjon hanem valósággá váljon. Nekik attól függően, hogy milyen elképzeléseik vannak három különböző termékkel tudunk szolgálni.

Kérdésem van

Lakáscélú hitelek
Szalai-Hitelplusz Kft.

Kérje szakszerű segítségünket!
Stresszmentes pénzügyi megoldások.

  Adatkezelési tájékoztatót.