Nyugdíjbiztosítás

Gondoljon Ön is a jövőre és biztosítsa be nyugdíjas éveit. A nyugdíjbiztosítással előre meghatározhatjuk mekkora összeghez szeretnénk majd hozzáférni ha lejár a futamidő. Válassza a nyugdíjbiztosítást, amihez egyedül Ön férhet majd hozzá, így biztos lehet benne, hogy az összegyűjtött pénze rendelkezésére áll majd.

Kérdésem van

Nyugdíjbiztosítás

Autóbiztosítás

Kötelező autó biztosítása minden tulajdonosnak van. Ám az, hogy mikor, mit és mekkora összegben fizet a biztosító már nagyon nehéz megállapítani. Sőt, az is előfordulhat, hogy a biztosító nem fizet, ezért nekünk kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Előzze meg a váratlan helyzeteket és közlekedjen nyugodt szívvel az utakon.

Kérdésem van

Autóbiztosítás

Lakásbiztosítás

A lakás az, amit jó esetben egész életünkben otthonunknak tekinthetünk. Ezért ápoljuk, újítjuk és vigyázunk rá, hogy ne csak a mi gyerekkorunk részét képezze, hanem majd saját gyermekeinkét is. Vannak helyzetek amikre mi viszont nem tudunk hatással lenni, földrengés, viharok, árvíz. Ezért kössünk olyan biztosítást amiből újraépíthetjük otthonunkat a váratlan események után.

Kérdésem van

Lakásbiztosítás

Életbiztosítás

Az életben számos olyan helyzet adódhat, amikor nem várt fordulatot vehet az életünk. Legyen anyuka, vállalkozó, fiatal egyedülálló, extrém sportot űző vagy veszélyes munkakörrel rendelkező, bárki megtalálhatja a számára ideális életbiztosítást, ami a megfelelő anyagi biztonságot nyújtja.

Kérdésem van

Életbiztosítás
Szalai-Hitelplusz Kft.

Kérje szakszerű segítségünket!
Stresszmentes pénzügyi megoldások.

  Adatkezelési tájékoztatót.