Nyugdíjbiztosítás

Gondoljon Ön is a jövőre, és biztosítsa be nyugdíjas éveit! A nyugdíjbiztosítással előre meghatározhatja, mekkora összeghez szeretne hozzáférni a nyugodt aranyévekhez. Ha szeretné tudni mekkora havi befizetésre van szüksége, hogy bebiztosítsa magát, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal! 

Kérdésem van

Boldog nyugdíjasok mosolyognak a kamerába.

Autóbiztosítás

Előzze meg a váratlan helyzeteket és közlekedjen nyugodt szívvel az utakon! Kötelező autó biztosítása minden autótulajdonosnak van. Ám nem mindegy mennyit fizet érte, és főleg nem mindegy mennyit fizet a biztosító, ha baj történik. Kérje munkatársunk tanácsát a legkedvezőbb autóbiztosításokról! 

Kérdésem van

Autó biztosítási ügynök károsulttal ellenőrzi az összetört autót.

Lakásbiztosítás

A otthon az, amit hosszú éveken keresztül építünk-szépítünk, hogy aztán ne csak mi, hanem a gyerekeink, unokáink is élvezhessék. Viszont vannak helyzetek, amikre nem tudunk felkészülni. Egy jó lakásbiztosítás átsegít ezeken a nehéz időkön is. Kedvező lakásbiztosításokért és további információért keresse munkatársunkat!

Kérdésem van

Piros falon, füsttel körülvett tűzjelző.

Életbiztosítás

Mindegy milyen az életstílusunk, balszerencse bárkivel előfordulhat. Készüljön fel a nem várt helyzetekre életbiztosítással! Kérdezze munkatársunkat az Önnek leginkább megfelelő biztosítási konstrukcióról!

Kérdésem van

Begipszelt láb.
Bal oldalon fehér számológép, jobb oldalon fehér egér füzeten, középen egy fekete ceruza.

Kérje szakszerű segítségünket!
Stresszmentes pénzügyi megoldások.  Adatkezelési tájékoztatót.